Harde schijven en Solid State Drives kun je niet zomaar weggooien, er kunnen belangrijke bestanden op staan die andere niet hoeven in te zien. Waar veel bedrijven gaan voor machines stemmen wij voor handmatig. Hierdoor hebben we zelf de controle en alles in eigen hand hoe of wat er gebeurt met jouw data.

Alle schijven worden met de hand uit elkaar geschroefd, de schroefjes kunnen worden hergebruikt in andere projecten. Ook de controller PCB van de schijf hergebruiken we, deze worden opgeslagen en zullen na verloop van tijd worden gedoneerd aan een data recovery center om andere mensen te helpen hun data terug te krijgen. Vervolgens halen we alle componenten uit de harde schijf en zullen deze gescheiden van elkaar worden, deze zullen los van elkaar vernietigd worden. Na deze vernietiging dragen wij het restafval verzegeld over aan een ander bedrijf welke vervolgens alles nogmaals zal vermalen en milieubewust zal worden gescheiden en afgestort.

Voor datavernietiging vragen wij een genuanceerde vergoeding, per harde schijf vragen wij €4,95 inclusief BTW. Meer dan 50 schijven? Dan vragen wij slechts €4,45 per harde schijf.
Harde schijven dienen zelf langsgebracht te worden of worden tegen een vergoeding op gehaald.
Verzending per Post is niet mogelijk.

Onze datavernietiging gebeurt in Elburg, in ons beveiligde pand. Ons pand is beveiligd tegen inbraken, voorzien van (buiten)camera’s en alarmsysteem. Alle harde schijven zullen eerst permanent worden vernietigd alvorens wij het pand verlaten.

× Vragen? WhatsApp met ons.