Voor alle artikelen die je bij kwaliteitlaptop koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat jouw aangekochte product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor al onze refurbished producten geldt een eigen garantie van 12 maanden. Voor interne (laptop/CMOS) batterijen geldt een eigen garantie van 3 maanden. Onze eigen garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Daarbij verstrekken wij voor €29,95 incl. btw nogmaals 12 maanden garantie bovenop de standaard 12 maanden.

Uiteraard mag je als consument verwachten dat (bijvoorbeeld) een laptop of computer langer werkt dan 1 jaar.
Echter is de kans aanwezig dat we na de garantieperiode kosten in rekening brengen voor defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade.

Onder de garantie valt onder andere: alles. Makkelijker kan het niet zijn, is er binnen 1 jaar iets defect wat jij niet gedaan hebt?
Dan repareren we dit kosteloos voor je, de retourkosten naar ons toe dien je in sommige gevallen wel zelf te vergoeden.
Op interne (laptop/CMOS) batterijen zit 3 maanden garantie, een batterij is een verbruiks product en wij hebben geen invloed op de werking van een batterij.

Wat valt niet onder de garantie? Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. Ook vervalt de garantie als de verzegeling van het apparaat verbroken is ((warranty) void stickers bij laptops/computers), als het apparaat bij een derde partij is gerepareerd of als er illegale software is geïnstalleerd.

Voor meer informatie over onze reparaties en de tijdsduur hier van kun je op de volgende pagina’s meer informatie vinden:
Voor onze reparatie voorwaarden & kosten kun je hier meer lezen.
Over ons reparatieproces kun je hier meer lezen.

Heb je een laptop of computer gekocht en wil je zien hoelang de garantieduur nog is? Bekijk het gemakkelijk op ons online platform:

× Vragen? WhatsApp met ons.