Verzendkosten vanuit Kwaliteitlaptop.nl naar de consument staat vermeld op de afrekenpagina, dit varieert per locatie. Voor Nederland is dit een vast tarief van €4,95 en voor België is dit een vast tarief van €8,95.
Particuliere klanten hebben het recht hun bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (met aftrek van vooraf vermelde uitgesloten producten en/of diensten) inclusief eventuele verzendkosten gerestitueerd. Enkel de kosten voor retour naar Kwaliteitlaptop.nl zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en in originele verpakking te retourneren.

Kwaliteitlaptop.nl heeft een aantal producten en diensten uitgesloten van het herroepingsrecht. Lees hier over meer in de algemene voorwaarden – Artikel 9.

Let op: al onze licentiecodes zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Meer informatie hierover vermeld in het Burgerlijk Wetboek – Artikel 230p.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Om kosten te voorkomen voor afgekeurde retourneringen, neem gerust contact op via info@kwaliteitlaptop.nl – vermeld ook eventuele beschadigingen of problemen van de verpakking (inclusief fotografisch materiaal).

Indien de verpakking beschadigd is of niet in originele staat geretourneerd is kan dit waardevermindering met zich meebrengen of zelfs resulteren in een afkeuring van retournering. Uiteraard stellen wij u hiervan op de hoogte.
De klant is zelf verantwoordelijk om het artikel in een degelijke om-doos retour te sturen (schade tijdens het vervoer is de verantwoordelijkheid van de klant, is je pakket van hoge waarde? Kies dan voor verzekerde of aangetekende verzending).

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kwaliteitlaptop.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

× Vragen? WhatsApp met ons.