Uitleg over herroepingsrecht op licenties

Omdat Kwaliteitlaptop digitale licenties levert – die wij niet kunnen terugnemen of intrekken – is het retourneren van licenties niet mogelijk. Nadat een licentie geleverd is, kunnen wij niet meer de veiligheid van deze licentie waarborgen. In theorie zou je na een retournering de licentie alsnog kunnen gebruiken, verkopen of weggeven.

Het is afhankelijk van jouw order-status of een bestelling nog kan worden geannuleerd. Is jouw bestelling nog ‘in behandeling’ of ‘afwachtend op betaling’, dan is er vaak nog niets geleverd door Kwaliteitlaptop en is het annuleren van een bestelling gewoon mogelijk. Mocht er al wel een licentie zijn geleverd, dan is annulering niet meer mogelijk. De licentie is nu namelijk geopenbaard.
Het kan soms gebeuren dat de status van jouw order ‘in behandeling’ is, maar er wel een licentie is geleverd. Er zit dan een periode tussen de verificatie en levering tussen. Het kan zich voordoen dat een licentie nabesteld is bij een leverancier, geleverd is aan de consument, maar dat het systeem aangeeft dat de bestelling nog niet verwerkt is. Ook in deze situatie is annulering niet mogelijk.

In sommige gevallen kunnen wij geleverde licenties terugnemen, bijvoorbeeld bij licenties die wij kunnen intrekken.
Zoals vermeld is dit geen juridisch document en slechts een kleine uitleg, annulering ligt een stuk genuanceerder, voor alle ins-and-outs verwijzen wij naar de voorwaarden.

× Vragen? WhatsApp met ons.