Nieuwstaat

Een nieuwstaat refurbished apparaat heeft géén of zeer minimale gebruikerssporen en is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Dit zijn apparaten die bijvoorbeeld geretourneerd zijn door klanten, reserve hebben gelegen als back-up of die altijd zeer netjes verzorgd zijn door de vorige eigenaar. In de foto galerij kun je zien hoe een nieuwstaat apparaat er cosmetisch uit ziet.

Licht gebruikt

Licht gebruikte apparaten bevatten normale lichte gebruikerssporen. Bijvoorbeeld kleine deukjes of lichte krasjes. Het verschil tussen licht gebruikt en nieuwstaat is niet groot, maar licht gebruikte apparaten bevatten toch meer gebruikerssporen en kunnen niet onder der noemer 'nieuwstaat' worden verkocht. In de foto galerij kun je zien hoe een nieuwstaat apparaat er cosmetisch uit ziet.

Gebruikt

Gebruikte apparaten bevatten zichtbare gebruikerssporen, onder andere krassen, deukjes, 'putjes', whitespots of vervaging van de kleur. Uiteraard zien deze apparaten er ook altijd nog netjes uit, maar is de vorige eigenaar minder zuinig geweest op het apparaat.

Goed gebruikt

Een goed gebruikt apparaat is technisch nog steeds 100% in orde maar is cosmetisch er minder goed aan toe. Er zijn duidelijke gebruikerssporen te ontdekken. Voor laptops betekent dit krassen op het scherm, deuken in de behuizing, whitespots in het scherm en gebruikerssporen op de deksel. Voor desktops zijn dit bijvoorbeeld deuken en/of krassen op de kast.

× Vragen? WhatsApp met ons.